Cerere de angajare

CERERE DE ANGAJARE

O cerere de angajare reprezinta solicitarea trimisa de un candidat reprezentantului legal al companiei in care acesta doreste sa isi inceapa activitatea.
Intr-o cerere de angajare trebuie sa fie mentionata experienta profesionala legata de postul vizat.
Totodata cererile de angajare pot contine si aptitudinile de care individul dispune si care sunt necesare ocuparii postului vizat. Mai jos va prezentam un model de cerere angajare.
A nu se confunda un model de cerere de angajare cu un model CV. CV-ul poate insoti o cerere de angajare.

Exemplu Cerere de angajare:

Domnule Director,

Subsemnatul, …………………………………………………….domiciliat in …………………, str. ………………………………………………, nr. ………., bloc …………….., etaj ……., ap. ……, telefon nr. ………………………., de profesie …………………………….., va rog respectuos a-mi aproba cererea de angajare in cadrul societatii pe care o conduceti in functia de ………………… Mentionez ca am o vechime in aceasta functie de ……….. ani, am mai lucrat la urmatoarele societati: ………………………………………………………, ultimul loc de munca fiind societatea …………………………….. conform CV-ului atasat . La ultimul loc de munca am incetat activitatea cu data de ………………………… conform articolului nr. ……… din Codul Muncii.

Data: …………………
Semnatura ……………………

cerere de angajare

cerere de angajare

 

Similare cu Cerere de angajare

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>