Proces verbal predare primire

DESCARCA PROCES VERBAL DE PREDARE-PRIMIRE

Procesul verbal de predare-primire reprezinta documentul care atesta procesul de predare (respectiv cel de primire) a diverselor produse sau materiale intre doua societati comerciale sau persoane fizice.
Orice proces verbal predare primire este necesar sa contina atat datele persoanei sau companiei care a predat bunurile cat si datele celui care intra in posesia lor (in cazul societatilor este necesara si stampila), enumerarea cat mai detaliata a materialelor sau bunurilor predate (denumire si inclusiv serie daca este cazul) cat si data incheierii procesului verbal de predare-primire.

In cazul incheierii procesului verbal pentru un autovehicul, acesta trebuie sa contina si detalii legate de starea de functionare a acestuia, marca, tipul, numar de inmatriculare, tip de caroserie, km efectuati, tipul de motor si capacitatea cilindrica, defectiuni constatate (daca este cazul); in acest caz este posibil ca procesul verbal de predare-primire sa fie insotit si de alte documente atasate autovehiculului cat si accesorii aferente acestuia.

Procesul verbal de predare primire se intocmesc in doua exemplare (un exemplar ramane in posesia celui care preda si unul in posesia celui care primeste).

 

proces verbal predare primire

proces verbal predare primire

 

 

Similare cu Proces verbal predare primire

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>