Cerere de angajare
Model de Cerere de angajare | Ecto - Modele de Documente
Ecto.ro > > Cerere de angajare
02/11/2010

 

Cererea de angajare (intalnita mai des sub denumirea de scrisoare de intentie) reprezinta solicitarea trimisa de catre un candidat unui reprezentant al companiei in care acesta doreste sa isi inceapa activitatea.

Ca si in scrisoarea de intentie, in cererea de angajare este necesar sa fie mentionate unele detalii, ca:
– experienta profesionala legata de postul vizat
– referintele
– punctele forte ale candidatului

Totodata cererile de angajare pot contine si alte aptitudini complementare, de care individul dispune si care pot fi benefice in eventualitatea ocuparii postului vizat.
A nu se confunda modelul de cerere de angajare cu CV-ul. Cererea de angajare/scrisoarea de intentie poate fi insotita (este chiar indicat sa fie insotita) de CV.
Mai jos va prezentam un model de cerere angajare.

 

  • Model
cerere de angajare
cerere de angajare

Exemplu Cerere de angajare:

Domnule Director,

Subsemnatul, …………………………………………………….domiciliat in …………………, str. ………………………………………………, nr. ………., bloc …………….., etaj ……., ap. ……, telefon nr. ………………………., de profesie …………………………….., va rog respectuos a-mi aproba cererea de angajare in cadrul societatii pe care o conduceti in functia de ………………… Mentionez ca am o vechime in aceasta functie de ……….. ani, am mai lucrat la urmatoarele societati: ………………………………………………………, ultimul loc de munca fiind societatea …………………………….. conform CV-ului atasat . La ultimul loc de munca am incetat activitatea cu data de ………………………… conform articolului nr. ……… din Codul Muncii.

Data: …………………
Semnatura ……………………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.